Bumerang - Yazarkafe

2 Ocak 2014 Perşembe

ETİMEK TATLISI

ETMEK  TATLISI




 
 
MALZEMELER
 
1  paket  etimek
1  poşet  krem  şanti  (3,5 bardak süt)
1  paket  vanilyalı  pudding  (1 bardak süt)
2  bardak  şeker
2  bardak  su
 
YAPILIŞI
 
1  paket  etimeği  tepsiye  diziyoruz.  Diğer  tarafta  2 bardak  şekeri  bir  teflon  tavada  eritiyoruz. Üzerine  2  bardak suyu  ilave  edip  kaynatıyoruz.  Etimeklerin  üzerine  döküyoruz.  Puddingide  pişirip  karamelli  ekmeklerin  üzerine döküyoruz.  En  üstede  1  bardak  süt  ile  hazırladığımız  krem  şantiyi  yayıyoruz.  Buzdolabında  dinlendirip  kare keserek  servis  yapıyoruz.
 
 
 

Hiç yorum yok: