Bumerang - Yazarkafe

14 Kasım 2007 Çarşamba

MEYVELİ JÖLELİ PASTA


MALZEMELER

4 yumurta
4 fincan un
4 fincan şeker
1 paket kabartma tozu
2 paket krem şanti
2 bardak soğuk süt
1 paket tart jölesi
İstenen meyveler

YAPILIŞI

Yumurta ile şeker çırpılır. Daha sonra un ve kabartma tozu ilave edilir. Yağlanmış kalıba dökülerek 175 derecede pişirilir. Soğuduktan sonra kekimizi ortadan ikiye keselim.Hazırladığımız krem şantiden sürerek üzerine meyveleri dizelim.İkinci katıda yerleştirip krem şanti ile tamemen kapatalım.İstenen meyveler ile süsleyelim.Ben kiraz ve kayısı kullandım. Meyvelerin kararmaması için tart jölesinide hazırlayıp meyveleri tamamen kapatalım. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok: