Bumerang - Yazarkafe

19 Ocak 2009 Pazartesi

KIRMIZI SİMLİ BLUZUM




Kırmızı triko parça kumaşım uzun zamandır duruyordu. Bu kumaşı ne yapacağımı düşünürken bir cesaretle kalıpsız olarak dikmeye karar verdim.Kalıpsız dikme konusunda kendime fazla güvenmiyorum.Önce kağıtta göz kararı bir kalıp çıkardım.Neyseki kolay dikildi.Kullanımı kolay bir bluz oldu.

5 Ocak 2009 Pazartesi

CAM DEKORU



Oğlum havaların soğuk gitmesi dolayısıyla çok sıkılıyor.Dolayısıyla evde çok çeşitli faaliyetler yapıyoruz.Yine yağmurlu geçen bir hafta sonunda kızım ve oğlum çok güzel bir cam dekoru yaptılar.Bende hemen mutfak camına yapıştırdım.







Kızımın eski bir defter kabının üzerindekiresmin üzerine asetatı bantlar ile kenarlarından yapıştırdık.Polisanın cam dekor boyaları ile boyandı.İyice kuruduktan sonra asetat üzerinden çıkarıp istenilen yere yapıştırılabilir.Oğlum için hem eğlenceli hemde el becerilerini geliştiren bir faaliyet oldu.


3 Ocak 2009 Cumartesi

SİYAH ELBİSEM


Siyah elbisemi dikeli bir ay kadar oldu.Ama yeni ekliyorum. Ben kalıplarımı burda dergisinden çıkarıyorum.Bu kalıbı 2008 kasım sayısından çıkardım. Çok rahat bir elbise oldu. Sanırım başka kumaşlarada bu kalıbı kullanacağım.Tabiki kumaşım Bakırköy pazarından.Kumaş almak isteyenlere bu pazarı tavsiye ederim.Parça olarak ve metre ile çok çeşitli kumaşlar bulabilirsiniz.

2 Ocak 2009 Cuma

YILBAŞI MENÜSÜ




Yılbaşı gecesi arkadaşlarımızla birlikteydik.Masamızın fotoğrafını sizlerle paylaşmak istedim.Herşey çok güzeldi.Geçen senede yılbaşında birlikteydik.4 aile bu yılda yeni yılı karşıladık.İnşallah seneyede birlikte oluruz.